Reparatii si interventii la instalatii electrice, termice si sanitare

Cautati instalatori pentru montaj si reparatii instalatii sanitare pentru casa, apartamentul sau biroul, magazinul tau?
Ei bine ati ajuns unde trebuie:

Prin serviciile pe care vi le punem la dispozitie, garantam functionarea sistemelor de instalatii la parametrii de confort optimi. In aceeasi masura siguranta in exploatare a sistemelor de instalatii reprezinta un aspect important in derularea activitatii pentru fiecare locatar
Profesionalismul si experienta echipei de instalatori, cunoasterea tehnologiilor pentru materialele utilizate in instalatii, promtitudinea si punctualitatea colectivului de instalatori garanteaza instalatii durabile si resprectul fata de lucrul bine realizat. Contactati colectivul de instalatori si aveti numai de castigat.

Serviciile noastre:
img1
Coloane de apa rece si apa calda
Coloane canalizare
Coloane de incalzire
Racordari la coloane
Robineti de trecere
Robineti coltari de legatura
Montari de lavoare
Montari de cadite de dus si cazi
Sifoane pardoseala
Bai complete

Despre modernizarea instalatiilor sanitare din bai, putem spune ca este una dintre specializarile noastre, deoarece in fiecare an executam zeci de lucrari pentru instalatii sanitare si montaj obiecte sanitare noi pentru bai. Fie ca este vorba de o vila sau un apartament de bloc, apeleaza cu incredere la un instalator de la societatea noastra, practicam preturi de bun simt si oferim garantie!

Instalatii electrice:

Despre activitatrea noastra

domestic-installer_electricianExecutam reparatii, modificari la instalatii si tablouri electrice si de curenti slabi (interfon, videointerfon, telefon, tv, sunet) la apartamente, vile, spatii comerciale, iluminat subsoluri, temporizatoare scari, separatii, extinderi, impamantari, INTERVENTII DE URGENTA. Printre lucrarile noastre se numara: spatii comerciale, locuinte, apartamente si case, vile, institutii de invatamant, instalatii de iluminat exterior, instalatii de automatizare, instalatii de impamantare, interfoane si camere video, tablouri electrice, cu sigurante automate.
Personalul nostru este bine pregătit în domeniile în care ne desfăşurăm activitatea.
Echipamentele şi materialele utilizate în lucrare întrunesc toate standardele internaţionale de calitate, fiind furnizate de către producători de renume din domeniu.
Executăm la un înalt nivel de calitate Instalatii electrice interioare şi exterioare pentru construcţii civile şi industriale.

Lucrările din cadrul acestei categorii se referă la:
– Instalaţii electrice noi.
– Refacerea traseelor vechi.
– Optimizarea iluminatului, în funcţie de necesarul la nivelul de lucru.
– Iluminat exterior, grădini, faţade, alei de acces.
Instalaţiile electrice la consumator se realizează astfel încât să nu afecteze siguranţa utilizatorilor şi a bunurilor şi să se evite riscul de aprindere a unor materiale combustibile, acestea şi celelalte instalaţii ale clădirilor.
Dispunem de aparatură şi tehnologii performante, la nivelul tehnicii europene.
Dispunem de resurse materiale şi umane care asigură executarea la un înalt nivel calitativ a tuturor lucrărilor contractate.

Servicii de Executie, Montaj, Intretinere si Consultanta

Gama de servicii oferite de echipa noastra electricieni autorizati include :
– proiectarea de instalatii electrice pentru constructiile civile si industriale;
– extinderea de instalatii electrice cu realizarea proiectului complementar necesar modificarea, inlocuirea, modernizarea instalatiilor electrice din apartamente,vile sau spatii comerciale;
– verificari periodice a elementelor instalatiei, elemente precum tabloul electric, doze, cabluri, intrerupatoare, contorul, sigurantelor (sigurante automate sau nu), etc. Verificari periodice pentru protectie sporita, protectie impotriva incendiului, a electrocutarilor accidentale sau a defectarilor grave.
– realizarea sau modificarea schemei de impamantare a locuintei pentru un plus de protectie; Sistemele de protectie realizate contra traznet/paratraznet;
– eficientizarea iluminatului interior si exterior, fie prin modificarea schemei electrice, modificarea geometriei apartamentului sau spatiului, fie prin modificarea consumatorilor
– Instalatiile electrice realizate pentru inalta, medie si joasa tensiune;
– Diagnostic rapid cu interventie prompta in cazul defectiunii tablourilor electrice. Cea mai frecventa problema a instalatiilor electrice sunt fie afectarea tabloului electric fie intreruperea sau arderea cablurilor de distributie a energiei electrice.Pentru montajul tablourilor electrice avem oferta promotionala.Mai mult, oferim montaj tablouri electrice cu sigurante automate, sigurante cu protectie diferentiala. Sunati si aflati!